Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nectar S.R.L.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Proiectare amenajare intretinere curti & gradini
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Furnizor de servicii complexe de proiectare , amenajare si intretinere de spatii verzi dar in aceiasi masura si de arbori si arbusti prin proprile magazine de desfacere si avand ca deviza ”totul pentru curtea si gradina dumneavoastra „SC Nectar SRL Brasov, este o firma care s-a remarcat prin seriozitate , promptitudine, calitate si viteza de lucru , venind in intampinarea clientilor sai cu pachetul complet de lucrari pentru amenajari CURTI &GRADINI:

Pe langa indelungata experienta de peste zece ani a firmei , un element definitoriu in desfasurarea activitatii este dat de folosirea intregii game de scule si utilaje din dotarea firmei, specifice acestui tip de activitate, utilaje ce asigura un nivel ridicat al calitatii lucrarilor in termene de executie foarte bune.

S.C. NECTAR S.R.L. Brasov dispune de intreaga logistica pentru amenajari complexe de parcuri , curti si gradini: autoutilitare de capacitate mica si medie; miniexcavatoare, incarcatoare frontale cu cupa, tractoare si tractorase de diferite puteri, masini si lasere pentru nivelare si masurare teren, utilaje pentru sapat santuri si gropi, pentru compactare teren, freze pentru maruntire pamant si pentru zapada, masini si utilaje pentru foraj gauri de diferite diametre si adancimi unelte si scule pentru prelucrare lemn, fier si piatra,tocatoare profesionale de resturi vegetale etc.

Un atu al firmei noastre consta in faptul ca firma are contracte directe cu producatorii pentru achizitia de material saditor de pe piata externa, eliminand astfel verigile intermediare si asigurand preturi fara concurenta, care pot suporta ulterioare negocieri in functie de cantitatiile comandate.

Portofoliul de lucrari al firmei cuprinde atat spatii verzi si parcuri publice, cat si amenajari de curti si gradini private pentru ansambluri rezidentiale, persoane fizice, firme, centre comerciale, hoteluri , pensiuni , scoli, licee, gradinite si altele.
Din Gura in Gura